BMW VIN проверка

Разполагате с уникалната възможност да направи проверка на автомобила, който смятате да закупите, преди да заплатите договорената сума.

Възползвайте се, за да установите какъв точно автомобил БМВ ще закупите и каква е техническата му история.

Може да получите информация за всеки модел на марката, който фигурира в базата с данни.

BMW VIN проверка

БМВ ВИН декодер

Проверката на ВИН номер на BMW може да бъде направена и от всеки човек на посочената марка и модел транспортно средство. Достатъчно е да въведете номера на шасито в полето по-долу.

Blank Form (#4)
Сервизно обслужване

Детайлна история на сервизното обслужване на автомобила

Реални километри

Справка за изминати реални километри на колата

Скрити щети

Подробен списък с щети и ремонти по автомобила

Полезна информация

Подробен доклад с цялата налична информация

Търсене на автомобил
Научете

Вижте на кои места ще намерите ВИН номера на автомобила.

Безплатен доклад по вин проверка
Разгледайте

Прегледайте съдържанието на доклада, който ще получите.

VIN декодер за BMW
Blank Form (#4)
Лесна проверка. Без нужда от регистрация.

Мнения от хора след извършена проверка на VIN на BMW

★★★★★

Докладът за VIN ми помогна да избегна покупката на крадена кола. Толкова много съм благодарен, че използвах тази услуга.
Дарин Маджарски

★★★★★

Впечатлен съм от нивото на детайлност, предоставено в отчета за VIN. Определено си заслужава парите.
Елица Костова

★★★★★

Докладът беше лесен за поръчка и ми предостави цялата необходима информация. Определено бих използвал тази услуга отново.
Росен Арабаджийски

Информация за марка коли БМВ

BMW, съкратено от Bayerische Motoren Werke AG, е немска мултинационална компания, която произвежда луксозни автомобили, мотоциклети и двигатели от 1916 г. Компанията има богата история и е допринесла значително за автомобилната индустрия през годините.

Първите години на BMW са фокусирани върху самолетни двигатели, но след Първата световна война компанията измества фокуса си върху мотоциклетите и в крайна сметка – автомобилите. През 30-те години на миналия век BMW представя спортния автомобил 328, който се превръща в символ на представянето на стила на марката.

След Втората световна война BMW се бори да си възвърне позициите в автомобилната индустрия, но в крайна сметка се възстановява с представянето на емблематичния седан BMW 1500 през 60-те години. Този автомобил има огромен успех и помогна за утвърждаването на BMW като лидер на пазара на луксозни автомобили.

През 70-те и 80-те години на миналия век BMW продължава да произвежда гама от висококачествени, стилни автомобили, включително седаните 3-Series, 5-Series и 7-Series. Компанията също така разширява продуктовата си линия, за да включи SUV и спортни автомобили като Z4.

През последните години BMW продължи да прави иновации с нови технологии и дизайн, представяйки гама от хибридни и електрически превозни средства и инвестирайки сериозно в научноизследователска и развойна дейност. Компанията също така продължава да доминира в света на моторните спортове, с множество победи на престижни състезания като 24-те часа на Льо Ман.

Като цяло BMW има дълга и впечатляваща история, с много важни моменти и етапи през годините. От ранните си дни като производител на двигатели за самолети до сегашната си позиция на водеща марка за луксозни автомобили, BMW последователно разширява границите на автомобилните технологии и дизайн и остава фаворит сред автомобилните ентусиасти и шофьори по целия свят.

Направи проверка по VIN сега
Blank Form (#4)

Проверка за всеки модел кола на марката, включително за:

BMW M Coupe
BMW M Roadster
BMW M1
BMW M3
BMW M5
BMW M6
BMW Serie 1
BMW Serie 3
BMW Serie 5
BMW Serie 6
BMW Serie 7
BMW Serie 8
BMW X1
BMW X3
BMW X5
BMW X6
BMW Z1
BMW Z3
BMW Z4
BMW Z8

VIN проверка на шаси на кола
Направи проверка и на друга марка автомобил
4.5/5 - (31 гласа)