Volvo VIN проверка

Разполагате с уникалната възможност да направи проверка на автомобила, който смятате да закупите, преди да заплатите договорената сума.

Възползвайте се, за да установите какъв точно автомобил Волво ще закупите и каква е техническата му история.

Може да получите информация за всеки модел на марката, който фигурира в базата с данни.

Volvo VIN проверка

Волво ВИН декодер

Проверката на ВИН номер на Volvo може да бъде направена и от всеки човек на посочената марка и модел транспортно средство. Достатъчно е да въведете номера на шасито в полето по-долу.

Blank Form (#4)
Сервизно обслужване

Детайлна история на сервизното обслужване на автомобила

Реални километри

Справка за изминати реални километри на колата

Скрити щети

Подробен списък с щети и ремонти по автомобила

Полезна информация

Подробен доклад с цялата налична информация

Търсене на автомобил
Научете

Вижте на кои места ще намерите ВИН номера на автомобила.

Безплатен доклад по вин проверка
Разгледайте

Прегледайте съдържанието на доклада, който ще получите.

VIN декодер за Volvo
Blank Form (#4)
Лесна проверка. Без нужда от регистрация.

Мнения от хора след извършена проверка на VIN на Volvo

★★★★★

Информацията по VIN ми предостави нужното за историята на поддръжката на автомобила, която иначе не бих могъл да получа по друг начин.
Николай Узунов

★★★★★

Винаги препоръчвам тази услуга на всеки, който купува употребяван автомобил. Това е малка инвестиция, която може да ви спести от скъпо струваща грешка.
Алиса Дионисиева

★★★★★

Докладът беше много лесен за разчитане и ми предостави цялата информация, от която се нуждаех, за да взема решение дали да купя автомобила и потенциалните проблеми, които мога да очаквам.
Кристиян Петров

Информация за марка коли Волво

Volvo е шведска марка луксозни автомобили, основана през 1927 г. в Гьотеборг. Първоначално се фокусира върху производството на безопасни и надеждни автомобили за шведските пътища, но бързо започва да се предлага и на други пазари.

През 1959 г. Волво става първият производител на автомобили, който оборудва своите автомобили с триточкови предпазни колани, които скоро стават стандартно оборудване за всички автомобили по света. Този ход затвърждава репутацията на компанията за безопасност и надеждност.

През 60-те години на миналия век Volvo започва да се предлага на пазара в САЩ и представя спортното купе P1800, което стана популярно сред потребителите и дори е включено в телевизионния сериал „The Saint“. През 70-те години на миналия век Volvo продължава да прави иновации във функциите за безопасност и представя кислородния сензор Lambda-Sond, който помогна за намаляване на емисиите от превозните средства.

През 1999 г. Volvo е придобита от Ford Motor Company и двете компании си сътрудничат по производството на няколко модела. През 2010 г. Volvo е придобита от китайската автомобилна компания Geely Holding Group, което позволява на компанията да разшири присъствието си в Китай.

През последните години Volvo продължава да се фокусира върху безопасността, като същевременно набляга на екологичната устойчивост. През 2019 г. Volvo обяви, че постепенно ще премахне превозните средства, работещи само с бензин, и ще се фокусира върху електрически и хибридни модели. Освен това компанията е разработила нови технологии за безопасност като City Safety, която помага за предотвратяване на сблъсъци в градска среда на шофиране.

Направи проверка по VIN сега
Blank Form (#4)

Проверка за всеки модел кола на марката, включително за:

Volvo 240
Volvo 244
Volvo 245
Volvo 264
Volvo 265
Volvo 340-360
Volvo 343
Volvo 345
Volvo 360
Volvo 440
Volvo 460
Volvo 480
Volvo 740
Volvo 760
Volvo 780
Volvo 850
Volvo 940
Volvo 960
Volvo C30
Volvo C70
Volvo Polar
Volvo S40
Volvo S60
Volvo S70
Volvo S80
Volvo S90
Volvo V40
Volvo V50
Volvo V60
Volvo V70
Volvo V90
Volvo XC60
Volvo XC70
Volvo XC90

VIN проверка на шаси на кола
Направи проверка и на друга марка автомобил
4.8/5 - (5 гласа)