Skoda VIN проверка

Разполагате с уникалната възможност да направи проверка на автомобила, който смятате да закупите, преди да заплатите договорената сума.

Възползвайте се, за да установите какъв точно автомобил Шкода ще закупите и каква е техническата му история.

Може да получите информация за всеки модел на марката, който фигурира в базата с данни.

Skoda VIN проверка

Шкода ВИН декодер

Проверката на ВИН номер на Skoda може да бъде направена и от всеки човек на посочената марка и модел транспортно средство. Достатъчно е да въведете номера на шасито в полето по-долу.

Blank Form (#4)
Сервизно обслужване

Детайлна история на сервизното обслужване на автомобила

Реални километри

Справка за изминати реални километри на колата

Скрити щети

Подробен списък с щети и ремонти по автомобила

Полезна информация

Подробен доклад с цялата налична информация

Търсене на автомобил
Научете

Вижте на кои места ще намерите ВИН номера на автомобила.

Безплатен доклад по вин проверка
Разгледайте

Прегледайте съдържанието на доклада, който ще получите.

VIN декодер за Skoda
Blank Form (#4)
Лесна проверка. Без нужда от регистрация.

Мнения от хора след извършена проверка на VIN на Skoda

★★★★★

Проверката на VIN номера ми даде цялостно разбиране за историята на автомобила и потенциалните проблеми. Силно бих препоръчала тази услуга на всеки, който купува употребяван автомобил.
Ива Михайлова

★★★★★

Докладът е много лесен за получаване и ми даде цялата информация, от която се нуждаех, за да взема решение дали да купя колата.
Илиян Митров

★★★★★

Никога не бих купил употребявана кола, без първо да проуча историята на колата. Тази услуга е от решаващо значение за всеки купувач.
Константин Шушков

Информация за марка коли Шкода

Skoda е чешки производител на автомобили, основан през 1895 г. като Laurin & Klement. През 1925 г. е придобит от Skoda Works и името на компанията е променено на Skoda. През 30-те години Шкода произвежда автомобили, камиони и военни превозни средства. След Втората световна война компанията става част от плановата икономика на Съветския съюз и е реорганизирана като държавна компания.

През 80-те години на миналия век Skoda започва да модернизира дейността и дизайна си, което й печели репутация на производител на надеждни и достъпни автомобили. През 1991 г. Skoda е приватизирана и става дъщерно дружество на Volkswagen Group. Това позволява на компанията да инвестира в нови технологии и да разширява продуктовата си линия. Моделите са базирани на платформите на VW Group, което спомогна за подобряването на тяхното качество и производителност.

През 2000-те Skoda започва да се фокусира върху дизайна и пуска няколко успешни модели като Octavia, Superb и Yeti. Тези коли са добре приети от потребителите и похвалени за тяхното качество и достъпна цена.

Днес Skoda е известна с производството на редица автомобили, които са едновременно практични и стилни. Шкода има силно присъствие в моторните спортове и постига успехи в рали състезания и шампионати за туристически автомобили.

Направи проверка по VIN сега
Blank Form (#4)

Проверка за всеки модел кола на марката, включително за:

Skoda 100-Serie
Skoda 105
Skoda 136 R Coupe
Skoda Fabia
Skoda Favorit
Skoda Felicia
Skoda Forman
Skoda Octavia
Skoda Roomster
Skoda Superb
Skoda Yeti

VIN проверка на шаси на кола
Направи проверка и на друга марка автомобил
4.2/5 - (5 гласа)