Сайтове за обяви за коли в Италия и внос с транспорт

Внос на коли от Италия

Италия е известна със своите стилни превозни средства. Ако обмисляте да внесете кола от Италия в България, това ръководство ще ви предостави необходимата информация, включително предимствата, недостатъците и важните стъпки, които трябва да следвате.

Фирми за внос на коли от Италия

Италианските коли са на почит в България, като се срещат много често по улиците на градовете и селата. Много отдавна българските превозвачи се преориентираха и започнаха да внасят коли втора употреба и от тази европейска страна.

Въпреки това не са много онези фирми, които могат да извършат услугата качествено, в срок и на достъпна цена. Ние направихме списък с водещите фирми за транспортиране на коли от Италия до България и ви го предоставяме тук:

Списък с фирми за внос на автомобили от чужбина

  1. Данни за контакт с фирма 1
  2. Данни за контакт с фирма 2
  3. Данни за контакт с фирма 3

Предимства на вноса на коли от Италия

Основните предимства на италианските коли са:

Стил и производителност

Италианските автомобили са синоним на елегантен дизайн, първокласно инженерство и вълнуващо представяне. В тях наистина се чувствате комфортно.

Близост до България

Географското местоположение на Италия води до относително по-ниски разходи и по-кратки срокове за доставка.

Екзотичен избор

Италия предлага набор от екзотични и луксозни марки автомобили, което я прави вълнуващ източник за уникални превозни средства. В тази страна може да откриете евтин и малък Фиат, както и скъпо Ферати. Въпрос на избор.

Недостатъци на внос на автомобили от Италия

Недостатъците на транспортните средства в Италия са:

Разходи за внос

Италианските автомобили, особено луксозните и екзотични модели, могат да бъдат скъпи. Вносът може допълнително да увеличи разходите с данъци и такси за доставка.

Корозия

Възможно е автомобилът да бъде по-корозирал от очакваното, като това е особено валидно за населените места, които са близо до водната площ на Италия. Бъдете бдителни и внимателни и винаги преглеждайте колата чрез vin проверка на номера на рамата.

БОНУС съвет – Преди да закупите автомобила, проверете VIN номера, за да получите информация за историята му.

Blank Form (#4)

Важна информация, която трябва да знаете

Никога не подценявайте следния списък с важни точки:

Проверка на автомобила

Уверете се, че автомобилът отговаря на вашите очаквания. Информацията и изображенията, които преглеждате в сайтовете за коли в Италия, не винаги отговарят на реалността. Бъдете бдителни!

Транспортни услуги

Изберете реномирана транзитна компания за превоз на автомобила от Италия до България. За целта направтее проучване и съберете достатъчно оферти, за да направите информиран избор.

Документация

Пълният набор от документи е задължителен при вносът на автомобил в България.

Регистрация в КАТ

След като колата пристигне в България, бихте могли да я регистрирате в КАТ. Не забравяйте да носите всички документи, които сте получили от италианците.

Вносът на автомобил от Италия в България предлага достатъчно богата селекция, от която сте направили своя избор. Въпреки това е изключително важно да планирате щателно всичко, за да не останете изненадани от разходите по придобиването.

5/5 - (1 гласа)