Внос на коли от Канада и списък със сайтове с обяви за автомобили

Сайтове за коли от Канада

По-долу ще откриете списък с известните и най-посещаеми сайтове за автомобили в Канада. В някой от тях можете да откриете подходящ автомобил, който да си закупите и да ви го докарат до България.

Списък със сайтове за коли в Канада

Списъкът с едни от най-добрите сайтове за продажба на коли в Канада включва тези онлайн ресурси:

Autotrader.ca

Autotrader е известна платформа за покупка и продажба на нови и употребявани автомобили в Канада. Тя предлага огромен набор от превозни средства от частни лица и фирмени представителства в цялата страна.

Kijiji.ca

Kijiji е платформа за обяви, където хората могат да открият употребявани автомобили. Сайтът има широк обхват и е популярен сред канадците за различни малки обяви, включително и на автомобили.

БОНУС съвет – Винаги проверявай историята на автомобила чрез много лесна проверка на VIN номера, преди да го закупиш!

Blank Form (#4)

Cargurus.ca

CarGurus е онлайн сайт за автомобили, който свързва купувачи и продавачи на употребявани автомобили в Канада. Той предоставя инструменти, които да помогнат на потребителите да оценят автомобилите и да открият изгодни сделки.

Autohebdo.net

Auto Hebdo е двуезична онлайн платформа, която е специализирана в употребявани автомобили в Канада. Предлага изчерпателна информация за превозните средства от физически и юридически лица.

Canadadrives.ca

Canada Drives е онлайн платформа, която свързва купувачите с опции за финансиране при покупка на употребявани автомобили. Тя подпомага лица с различна кредитна история при осигуряване на заеми за автомобили и предлага селекция от предварително одобрени превозни средства.

Lemonfree.ca

LemonFree е онлайн пазар, в който се предлагат нови и употребявани автомобили в Канада. Той осигурява богат избор от превозни средства от различни източници, включително от фирмени представителства и от частни лица.

Пътни такси и винетки в Канада

Канада няма широкоразпространена система за пътни такси за магистралите и пътищата, както някои други държави. Като цяло шофирането по повечето магистрали в Канада е безплатно и не е необходимо да плащате за редовно използване на пътищата.

Някои мостове и тунели в Канада е възможно да имат такси за преминаване. Например мостът на Конфедерацията, който свързва остров Принц Едуард с континента, има такса за влизане на острова. По същия начин експресният платен маршрут на магистрала 407 в района на Торонто е електронно таксувана магистрала.

Важно е да се отбележи, че платените пътища и мостове в Канада са относително ограничени в сравнение с други страни. В повечето случаи можете да пътувате из Канада, без да се сблъсквате с пътни такси. Все пак винаги е добра идея да сте наясно с местните разпоредби и да проверявате за актуализации преди пътуването си, особено когато отивате, за да си внесете кола от Канада в България.

5/5 - (1 гласа)