Внос на коли от Канада и списък със сайтове с обяви за автомобили

Внос на коли от Канада

Ако обмисляте да внесете кола от Канада в България, вероятно сте привлечени от разнообразната гама превозни средства, предлагани на канадския пазар. В това ръководство с инструкции ще ви преведем през основните стъпки, като ще обсъдим плюсовете, минусите и важна информация, за да гарантираме успешен процес на импортиране.

Фирми за внос на коли от Канада

Не беше далеч времето, когато вносът на автомобил от Канада беше по-скоро изключение, отколкото реална възможност. Ситуацията вече не е такава и всеки човек може да се сдобие с кола от този далечен пазар.

Фирмите, предлагащи транспорт на канадски коли до България, стават все повече, но всеки човек трябва да бъде внимателен в избора си, за да не остане разочарован. В списъка по-долу сме подбрали едни от лидерите, които биха безпроблемно докарали автомобил от Северна Америка до наша държава.

Списък с фирми за внос на автомобили от чужбина

  1. Данни за контакт с фирма 1
  2. Данни за контакт с фирма 2
  3. Данни за контакт с фирма 3

Предимства на вноса на коли от Канада

Основните предимства на канадските автомобили са:

Разнообразна селекция

Канада предлага разнообразна селекция от превозни средства, включително популярни американски и международни марки, предоставяйки широк спектър от възможности за избор.

Гарантиране на качеството

Канадските превозни средства често са добре поддържани, благодарение на строгите разпоредби и стандарти в страната.

Прозрачност

Канадският автомобилен пазар е известен с прозрачното си отчитане на историята на автомобила, което може да ви предостави подробна информация за миналото на автомобила.

Недостатъци на внос на автомобили от Канада

Главните недостатъци при канадските коли са свързани с:

Разходи за доставка, заради разстоянието

Вносът на автомобил от Канада в България може да бъде скъп, поради значителното разстояние между държавите и свързаните с това разходи за доставка.

Правила за внос

Бъдете информирани за българските разпоредби за внос и всякакви специфични изисквания за превозни средства, внесени от Канада. Не пропускайте този факт, за да не останете разочаровани.

БОНУС съвет – Преди да закупите автомобила, проверете VIN номера, за да получите информация за историята му.

Blank Form (#4)

Важна информация

Особено важно при придобиването на автомобил от Канада е да съобразите:

Документация

Информирайте се за най-новите български разпоредби за внос и свързаните с тях мита, които могат да варират в зависимост от възрастта и стойността на превозното средство.

Проверка на автомобила

Уверете се, че автомобилът отговаря на българските изисквания и няма проблем да се придвижва по пътищата.

Избор на доставчик

Изберете надеждна транспортна компания за превоз на автомобила от Канада до България.

Регистрация

След като ви докарат желания автомобил, следва процеса по регистрацията му в КАТ. Бъдете сигурни, че разполагате с целия набор от необходими документи.

Вносът на автомобил от Канада в България може да ви осигури достъп до разнообразна гама от добре поддържани превозни средства. Ако искате да откриете следващата си придобивка, бихте могли да разгледате офертите в сайтовете за коли в Канада, откъдето да разберете повече за моделите и цените, на които се предлагат.

5/5 - (1 гласа)