Lexus VIN проверка

Разполагате с уникалната възможност да направи проверка на автомобила, който смятате да закупите, преди да заплатите договорената сума.

Възползвайте се, за да установите какъв точно автомобил Лексус ще закупите и каква е техническата му история.

Може да получите информация за всеки модел на марката, който фигурира в базата с данни.

Lexus VIN проверка

Лексус ВИН декодер

Проверката на ВИН номер на Lexus може да бъде направена и от всеки човек на посочената марка и модел транспортно средство. Достатъчно е да въведете номера на шасито в полето по-долу.

Blank Form (#4)
Сервизно обслужване

Детайлна история на сервизното обслужване на автомобила

Реални километри

Справка за изминати реални километри на колата

Скрити щети

Подробен списък с щети и ремонти по автомобила

Полезна информация

Подробен доклад с цялата налична информация

Търсене на автомобил
Научете

Вижте на кои места ще намерите ВИН номера на автомобила.

Безплатен доклад по вин проверка
Разгледайте

Прегледайте съдържанието на доклада, който ще получите.

VIN декодер за Lexus
Blank Form (#4)
Лесна проверка. Без нужда от регистрация.

Мнения от хора след извършена проверка на VIN на Lexus

★★★★★

Докладът беше невероятно изчерпателен и ми даде цялата информация, от която се нуждаех, за да взема информирано решение.
Анастасия Иванова

★★★★★

Успях да разбера по-добре историята на произшествията на автомобила благодарение на доклада за VIN. Той е задължителен за всеки купувач на употребявана кола.
Владимир Петров

★★★★★

Докладът за VIN ми помогна да договоря по-добра цена за колата, която купувах. Това е страхотен инструмент за всеки купувач.
Захари Минчев

Информация за марка коли Лексус

Lexus е подразделението за луксозни автомобили на японския автомобилен производител Toyota. Марката стартира през 1989 г. с представянето на седана LS 400. Името „Lexus“ произлиза от думите „лукс“ и „елегантност“. Марката е създадена, за да се конкурира с други марки луксозни автомобили като Mercedes-Benz, BMW и Audi.

В ранните си години Лексус се фокусира върху създаването на висококачествени, надеждни автомобили, които са оборудвани с модерни технологии и луксозни добавки. LS 400 е последван от ES 250, GS 300 и SC 400. През 1998 г. Lexus разшири гамата си, за да включи SUV с представянето на LX 470 и RX 300.

През 2004 г. компанията пусна първото си хибридно превозно средство, RX 400h. LS 460, представен през 2006 г., е първият автомобил със система за самостоятелно паркиране. През 2010 г. Lexus пусна на пазара LFA, високопроизводителен спортен автомобил с V10 двигател.

През последните години бранда продължава да се фокусира върху иновациите и устойчивостта. Компанията разширяра гамата си от хибриди и въведе нови технологии като своята „Lexus Safety System+„, която включва функции като предупреждение преди сблъсък, предупреждение за напускане на лентата и адаптивен круиз контрол.

Днес Lexus е призната за една от водещите световни марки луксозни автомобили. Компанията продължава да произвежда висококачествени, надеждни автомобили, задоволяващи всякакви потребности на клиентите си.

Направи проверка по VIN сега
Blank Form (#4)

Проверка за всеки модел кола на марката, включително за:

Lexus CT
Lexus ES
Lexus GS
Lexus IS
Lexus LFA
Lexus LS
Lexus LX
Lexus RX
Lexus SC

VIN проверка на шаси на кола
Направи проверка и на друга марка автомобил
5/5 - (3 гласа)