Saab VIN проверка

Разполагате с уникалната възможност да направи проверка на автомобила, който смятате да закупите, преди да заплатите договорената сума.

Възползвайте се, за да установите какъв точно автомобил Сааб ще закупите и каква е техническата му история.

Може да получите информация за всеки модел на марката, който фигурира в базата с данни.

Saab VIN проверка

Сааб ВИН декодер

Проверката на ВИН номер на Saab може да бъде направена и от всеки човек на посочената марка и модел транспортно средство. Достатъчно е да въведете номера на шасито в полето по-долу.

Blank Form (#4)
Сервизно обслужване

Детайлна история на сервизното обслужване на автомобила

Реални километри

Справка за изминати реални километри на колата

Скрити щети

Подробен списък с щети и ремонти по автомобила

Полезна информация

Подробен доклад с цялата налична информация

Търсене на автомобил
Научете

Вижте на кои места ще намерите ВИН номера на автомобила.

Безплатен доклад по вин проверка
Разгледайте

Прегледайте съдържанието на доклада, който ще получите.

VIN декодер за Saab
Blank Form (#4)
Лесна проверка. Без нужда от регистрация.

Мнения от хора след извършена проверка на VIN на Saab

★★★★★

Докладът ми помогна да избегна купуването на кола, претърпяла сериозна катастрофа. Тази услуга ме спаси от сериозна грешка.
Алис Ненкова

★★★★★

VIN проверката е лесна за разбиране и ми предостави цялата информация, от която се нуждаех. Определено бих използвал тази услуга отново.
Димитър Георгиев

★★★★★

Докладът беше много информативен и ми помогна да идентифицирам някои потенциални проблеми с историята на автомобила.
Иван Иванов

Информация за марка коли Сааб

Saab е шведска автомобилна марка, която произвеждаше иновативни и отличителни автомобили. Историята на компанията датира от 1937 г., когато е създадена като производител на самолети. През 1947 г. компанията произвежда първия си автомобил Saab 92, който се задвижва от двутактов двигател и има отличителен дизайн.

През 50-те години Saab продължава да прави иновации с представянето на Saab 93, който има по-голям двигател и по-аеродинамичен дизайн. Компанията също така разработва Saab GT750, спортна кола, която се състезава в ралита и помогна за изграждането на репутацията на марката.

През 60-те и 70-те години на миналия век Saab продължава да произвежда иновативни и уникални автомобили, каквито са Saab Sonett и Saab 99. Компанията също така си създава репутация за безопасност, благодарение на поставянето на предпазните колани, като стандартно оборудване, а също така и при усъвършенстване на безопасността чрез облегалките за глава.

През 1980-те и 1990-те години Saab води сериозна броба с по-големите производители на автомобили и в крайна сметка е придобита от General Motors през 2000 г. Под собствеността на GM Saab разработва нови модели като Saab 9-3 и Saab 9-5, но изпада във финансови проблеми и в крайна сметка е продадена на холандския производител на автомобили Spyker през 2010 г. Съдбата на Spyker обаче е краткотрайна и Saab подава молба за банкрут през 2011 г.

Въпреки евентуалната си кончина, Saab остава обичана и емблематична марка, известна със своя уникален дизайн и иновативно инженерство.

Направи проверка по VIN сега
Blank Form (#4)

Проверка за всеки модел кола на марката, включително за:

Saab 9-3
Saab 9-5
Saab 9-7X
Saab 90
Saab 900
Saab 9000

VIN проверка на шаси на кола
Направи проверка и на друга марка автомобил
5/5 - (4 гласа)