Списък със сайтове за продажба на автомобили и внос от Германия

Внос на коли от Германия

Германия е известна със своето прецизно инженерство и wisokoceneni превозни средства. Ако обмисляте да внесете кола от Германия в България, информацията тук ще ви помогне в процеса, подчертавайки плюсовете, минусите и важната информация, която ще ви бъде от полза.

Фирми за внос на коли от Германия

Германия е предпочитана и най-често използваната дестинация от българи, за да си набавят нова кола. При немците се откриват изгодни оферти, обхващащи хем по-ниски цени, хем по-запазени и по-здрави автомобили. Не бива да забравяме, че суровите немски закони, свързани с TUV теста на колите, не прощават на никого.

Физически и юридически лица се надпреварват да превозват коли от Германия до всяка точка в България, затова не е лесно да се направи списък с най-добрите транспортни фирми. Все пак ние успяхме да направим един доста добър списък, който ви споделяме тук:

Списък с фирми за внос на автомобили от чужбина

  1. Данни за контакт с фирма 1
  2. Данни за контакт с фирма 2
  3. Данни за контакт с фирма 3

Предимства на вноса на коли от Германия

Водещите предимства са:

Качествени превозни средства

Немските автомобили са известни с изключителното си качество на изработка, функции за безопасност и най-съвременни технологии. А изборът е повече от богат.

Разстояние

Германия е близо до България, което допринася за сравнително добрите цени за внос и краткото време за изпълнение на услугата.

Разнообразие

Германия предлага богат избор от марки и модели превозни средства, от луксозни до компактни автомобили, на всякаква възраст и с всякакви опции по избор.

Недостатъци на внос на автомобили от Германия

Недостатъците са ограничени до:

Паричен разход

Германия е голяма страна и разходът за внос, както и самата цена на колата, могат да се различават в различните райони.

БОНУС съвет – Преди да закупите автомобила, проверете VIN номера, за да получите информация за историята му.

Blank Form (#4)

Важна информация за автомобилите

Не подценявайте и по никакъв начин не бързайте с приключването на сделката по покупката на транспортното средство. Бъдете сигурни, че сте подготвени и за това:

Проверка на автомобила

Потвърдете, че автомобилът е в изправно състояние или сте запознати с проблемите му, които смятате да отстраните в България. Не допускайте да останете изненадани от евентуални проблеми, които могат да оскъпят значително ремонта.

Избор на транспортна компания

Изберете фирма с добра история и позитивни мнения за превоза на автомобила от Германия до България. Изпратете запитвания, вземете оферти и непременно поискайте крайната цена за транспортирането.

Документи

Уверете се, че ще получите всички необходими документи, за да си спестите главоболия, когато се опитате да регистрирате колата.

Регистрация на транспортното средство

След като колата пристигне в България, съберете всички нужни документи и транспортирайте автомобила до КАТ, където можете да го регистрирате.

Поради тези фактори имате възможност да намерите и закупите автомобил от сайтовете в Германия, но все пак препоръчваме да направите и необходимата vin проверка, свързана с историята на колата. Особено, ако сервизната книжка не е налична.

5/5 - (1 гласа)