Списък със сайтове за автомобили в Англия и внос с транспорт

Сайтове за коли от Англия

По-долу ще откриете списък с известните сайтове за автомобили в Англия. В някой от тях можете да потърсите и откриете подходящ автомобил, който да си закупите и да ви го транспортират до България.

Списък със сайтове за коли в Англия

Списъкът с едни от най-големите сайтове за продажба на коли в Англия е по-долу:

Autotrader.co.uk

Autotrader е един от най-големите сайтове за покупка и продажба на нови и употребявани автомобили в Обединеното кралство. Предлага широка гама от превозни средства от частни лица в цялата страна.

Motors.co.uk

Motors.co.uk е онлайн платформа, в която има огромен брой обяви за употребявани автомобили в Англия. Тя предлага голям набор от превозни средства, включително частни обяви и предложения на дилъри. Motors.co.uk се отличава със своя удобен за потребителя интерфейс и възможност за прецизиране на търсенията въз основа на конкретни критерии.

БОНУС съвет – Винаги проверявай историята на автомобила чрез бърза проверка на VIN номера, преди да го закупиш!

Blank Form (#4)

Gumtree.com

Gumtree е популярна платформа за обяви, където хората могат да продават употребявани автомобили директно на купувачи. Сайтът има широк обхват и предлага различни филтри, за да помогне на потребителите да намерят желаното от тях превозно средство.

Parkers.co.uk

Parkers е автомобилен уебсайт във Великобритания, който включва раздел за употребявани автомобили. Той предоставя изчерпателни ревюта на превозните средства, информация за цените и ръководства, за да помогне на купувачите да вземат информирани решения.

Carwow.co.uk

Carwow е онлайн платформа, която свързва купувачи с дилъри на нови и употребявани автомобили в Англия. Сайтът позволява на потребителите да разглеждат и сравняват оферти от множество търговци, опростявайки процеса на закупуване на автомобил.

Pistonheads.com

PistonHeads е популярна онлайн общност и пазар за автомобилни ентусиасти в Обединеното кралство. Уебсайтът разполага със специален раздел за употребявани автомобили, включително широка гама от марки и модели.

Cargurus.co.uk

CarGurus е онлайн пазар за автомобили в Обединеното кралство. Той предоставя инструменти, които да помогнат на потребителите да сравнят цените и да намерят изгодни сделки.

Exchangeandmart.co.uk

Exchange and Mart е дългогодишна платформа за обяви за коли в Англия, предлагаща богат избор от употребявани автомобили. Сайтът предоставя подробни списъци с автомобили със снимки и изчерпателна информация за превозните средства.

Findandfundmycar.com

Find and Fund My Car е онлайн сайт, който обединява обяви за употребявани автомобили от различни лица във Великобритания. Предлага богат избор от превозни средства с налични опции за финансиране.

Пътни такси и винетки в Англия

Ако планирате да шофирате в централната част на Лондон, вероятно ще се наложи да заплатите такса. Това е дневна такса, насочена към намаляване на задръстванията. Таксата е приложима през делничните дни, от понеделник до петък, между 7:00 и 22:00 часа. Текущите такси и начини на плащане могат да бъдат намерени на официалния уебсайт на Transport for London.

Плащането на пътни такси в Англия обикновено се извършва чрез система за електронно разплащане. Плащанията в брой са рядкост, така че е важно да се запознаете с наличните опции за плащане за всеки платен път.

Цените на пътните такси могат да варират в зависимост от времето на деня, деня от седмицата и вида на превозното средство. Някои платени пътища имат по-високи такси през пиковите часове, докато други могат да предлагат отстъпки за пътувания извън пиковите часове. Препоръчително е да проверявате официалните уебсайтове на тол операторите за актуална информация относно цените на тол таксите и всички приложими отстъпки.

Обърнете внимание на пътните знаци, указващи платени пътища или мостове. Тези знаци обикновено предоставят информация за методите на плащане и всякакви специфични изисквания за чуждестранни шофьори. Това важи особено много, ако сте компания за внос на коли от Великобритания, тъй като пътните разпоредби са доста сериозни в целия остров.

5/5 - (1 гласа)